STEM akademija 2021./2022.

ODRAZ u sklopu projekta ˝STEM za održivu budućnost˝, u razdoblju od rujna 2021. do travnja 2022., je organizirao STEM akademiju za predstavnike organizacija civilnog društava i partnerskih obrazovnih institucija

“Akademija održivog razvoja za nastavnike” je obrazovni program gdje je 30 srednjoškolskih nastavnika iz Rijeke i okolice, Zagreba, Splita i Osijeka u modularnom programu izobrazbe steklo znanja i vještine o održivom razvoju, načelima i ciljevima održivog razvoja, ulogama sektora u društvu, suradnji i partnerstvu, organiziranju zajednice, osnovama volonterstva i sl. To je bila i prilika za razmjenu iskustva i prakse, ali i zajednički rad na definiranju nekih od mogućih načina provedbe obrazovanja za održivi razvoj u nastavi.

  • STEM akademijom su ojačani kapaciteti predstavnika organizacija civilnog društava te nastavnog i nenastavnog osoblja partnerskih obrazovnih institucija i time je dobiven novi krug osposobljenih dionika za popularizaciju STEM-a.

  Upoznajte se s provedenim aktivnostima:

  STEM Akademija provodila se u sklopu projekta “STEM za održivu budućnost”. Svrha projekta je izgradnja kapaciteta predstavnika organizacija civilnog društva, studenata i drugih zainteresiranih mladih korištenjem suvremenih edukativnih metoda u područjima STEM-a, STEAM-a, održivog razvoja, kritičkog i kreativnog razmišljanja i dr.

  Više o projektu pročitajte OVDJE

  #STEMzabudućnost

  Pin It on Pinterest

  Share This