Škola za lokalni održivi razvoj 2021.

Kao dio aktivnosti projekta ˝SUSTINEO – Suradnjom, sudjelovanjem, istraživanjem i edukacijom za održivost˝, u razdoblju od ožujka do listopada 2021. godine održana je Škola za lokalni održivi razvoj za 30 sudionika.

Škola za lokalni održivi razvoj je provedena kroz pet dvodnevnih trening blokova u svrhu jačanja kapaciteta organizacija civilnog društva za provođenje lokalnog održivog razvoja i međusektorsku suradnju.

  • Blok 1. / ožujak 2021. (Zagreb)

   – prvi blok edukacije održan je u Napretkovom kulturnom centru u Zagrebu 31. ožujka i 1. travnja 2021. godine. 25 sudionika predstavnika partnera na projektu upoznalo se s načelima i globalnim ciljevima održivog razvoja te rješenjima za održivu budućnost u odnosu na klimatske promjene.

   – Vijest s prvog trening-bloka je dostupna OVDJE 

    

  • Blok 2. / svibanj 2021. (Zlatna Greda)

   – drugi blok edukacije održan je u Eko Centru Zlatna Greda 6. i 7. svibnja 2021. godine. 25 sudionika predstavnika partnera na projektu upoznalo se s socijalnim poduzetništvom, socijalnim inovacijama i načinima organiziranja zajednice.

   – Vijest s drugog trening-bloka je dostupna OVDJE 

    

  • Blok 3. / srpanj 2021. (Dubrovnik)

   – treći blok edukacije održan je u Dubrovniku 1. i 2. srpnja 2021. godine. 25 sudionika predstavnika partnera na projektu upoznalo se s participativnom planiranju lokalnog razvoja, sistemskim razmišljanjem, analizom društvenog utjecaja i primjerima dobre prakse.

   – Vijest s trećeg trening-bloka je dostupna OVDJE

     

  • Blok 4. / rujan 2021. (Šibenik)

   – četvrti blok edukacije održan je u Šibeniku 16. i 17. rujna 2021. godine. 25 sudionika predstavnika partnera na projektu upoznalo se sa strateškim predviđanjem, socijalnim poduzetništvom, socijalnim inovacijama i načinima organiziranja zajednice.

   – Vijest s četvrtog trening-bloka je dostupna OVDJE

  • Blok 5. / listopad 2021. (Pula)

   – peti blok edukacije održan je u Puli 14. i 15. listopada 2021. godine. 25 sudionika predstavnika partnera na projektu upoznalo se sa aktivnostima Zelene Istre, planovima EU u području održivog razvoja i suradničkim upravljanjem kao instrumentom održivog razvoja.

   Vijest s petog trening-bloka je dostupna OVDJE

    

  Više o projektu pročitajte OVDJE.  

  Pin It on Pinterest

  Share This