Održan četvrti blok edukacije Škole za održivi razvoj 2021.

20.09.2021 | Istaknuto, Novosti, ODRAZ-ove vijesti

U sklopu projekta „SUSTINEO – Suradnjom, sudjelovanjem, istraživanjem i edukacijom za održivost“ 16. i 17. rujna 2021. godine održan je četvrti blok edukacije Škole za održivi razvoj 2021. u Šibeniku. 25 sudionika predstavnika partnera na projektu upoznalo se sa strateškim predviđanjem, socijalnim poduzetništvom, socijalnim inovacijama i načinima organiziranja zajednice. 

U sklopu prvog dana edukacije, direktorica ODRAZ-a Lidija Pavić-Rogošić je održala kratak uvod u program edukacije te se osvrnula na naučeno tijekom trećeg trening bloka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

  .

  Branka Tokić iz ODRAZ-a je održala prezentaciju Strateško predviđanje. Radi se o razmišljanju o budućnosti sa svrhom donošenja kvalitetnijih odluka u sadašnjosti. Omogućuje nam da pozicioniramo svoju organizaciju/zajednicu da lakše i bolje odgovori na izazove i nesigurnosti koje donosi budućnost.

  U popodnevnom dijelu programa, Lidija Pavić-Rogošić je održala prezentaciju Socijalni kapital i dobro upravljanje, nakon čega smo posjetili Tvrđavu kulture Šibenik kao primjeru dobre prakse lokalnog održivog razvoja revitalizacijom kulturne baštine.

  Tijekom drugog dana edukacije, sudionici su se upoznali s radom udruga SMART i ZvoniMir te zaklade Slagalica. Kraj dana završili smo obilaskom Centra za nove tehnologije i poduzetništvo Trokut u kojem smo provodili radionicu.

  Više o projektu SUSTINEO pročitajte OVDJE.

  Galeriju fotografija s četvrtog trening-bloka pogledajte OVDJE.

  Više o projektu SUSTINEO pročitajte OVDJE.

  Vijest s prvog trening-bloka je dostupna OVDJE.

  Vijest s drugog trening-bloka je dostupna OVDJE.

  Vijest s trećeg trening-bloka je dostupna OVDJE.

   

   

   

   

   

   

   

   

  Pin It on Pinterest

  Share This