Poziv mladima za uključivanje u aktivnosti projekta #MladiMoguSve!

05.07.2022 | Istaknuto, Novosti, ODRAZ-ove vijesti

Prilika za dodatno usavršavanje mladih koji su izašli iz sustava redovnog obrazovanja i prvi puta ulaze na tržište rada! Projekt je namijenjen mladim osobama u dobi od 15 do 29 godina, koje ne rade, ne obrazuju se i ne usavršavaju te nisu u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (neaktivni). Rok za prijavu: 4. rujna 2022.

Iskoristi jedinstvenu stručnu podršku
tima projekta #MladiMoguSve da s nama uspješno uđeš u svijet rada i izgradiš karijeru! Prepusti se našem stručnom timu da te vodi na putu do kvalitetnog posla.

Više informacija o uključivanju u projekt i programima obrazovanja koje možeš besplatno upisati ove jeseni dostupno je OVDJE.

Projekt „Mladi mogu sve – Povjerenjem do posla“ predstavlja inovativan pristup za uključivanje neaktivnih NEETovaca na tržište rada. NEET osobe smatraju se mladi u dobi od 15 do 29 godina koji ne rade, nisu u sustavu redovitog obrazovanja niti u sustavu obrazovanja odraslih i pri tome nisu registrirani u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Cilj projekta je pilotirati pristup aktivnosti dosega i obrazovanja neaktivnih NEET osoba na području Grada Zagreba i Krapinsko-zagorske županije, u skladu s ciljevima razvoja Urbane aglomeracije Zagreb.

Više o projektu: https://www.odraz.hr/projekti/svi-projekti/mladi-mogu-sve-povjerenjem-do-posla/

 

Pin It on Pinterest

Share This