Uključite se u istraživanje Bivša tvornica Bubara – novo središte trešnjevačkog života

01.07.2022 | Zanimljivosti

Uključite se u istraživanje u okviru izrade diplomskog rada “Prostor bivše tvornice Bubara – novo središte trešnjevačkog života”, na Odsjeku za sociologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Cilj je istražiti potencijale revitalizacije i stavove građana o mogućem uređenju prostora bivše tvornice svile Bubare na Trešnjevci-sjever. 

Anketa je dostupna OVDJE.

Prenosimo tekst iz uvodnog dijela ankete:
Dragi stanovnici i svi građani zainteresirani za zagrebačku Trešnjevku!

Provodim istraživanje u okviru izrade diplomskog rada “Prostor bivše tvornice Bubara – novo središte trešnjevačkog života”, na Odsjeku za sociologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu i pod mentorstvom doc.dr.sc. Jane Vukić. Cilj je istražiti potencijale revitalizacije i stavove građana o mogućem uređenju prostora bivše tvornice svile Bubare na Trešnjevci-sjever. Nažalost, bivša tvornica nedavno je srušena no upravo zbog toga važno mi je saznati Vaše stavove.

Sudjelovanje u ovom istraživanju je u potpunosti anonimno (ne prikupljaju se IP adrese) i dobrovoljno te u bilo kojem trenutku možete odustati od odgovaranja na pitanja. Također, možete ne odgovoriti na pitanje ako to ne želite. Istraživanje poštuje etičke standarde i odobreno je od strane Povjerenstva Odsjeka za sociologiju za prosudbu etičnosti istraživanja.
Predviđeno trajanje ispunjavanja ovog anketnog upitnika je 15 minuta.

Za bilo kakva pitanja i eventualne nejasnoće te za dodatna pitanja o samom istraživanju možete mi se obratiti: Pia Helena Markota, e-mail: piahelena.markota@gmail.com

Pin It on Pinterest

Share This