Otvoren je Poziv za 5. generaciju praktičarki i praktičara socijalnih inovacija [Prijave do 18.9.]

05.09.2022 | Zanimljivosti

Inicijativa mladih za ljudska prava organizira besplatni online edukacijski program ‘Praktičar_ka socijalnih inovacija’ namijenjen mladima između 18 i 30 godina koji su na završnim godinama studija ili su ih nedavno diplomirali, a trenutno nisu zaposleni u struci. Cilj ove edukacije je ponuditi osnovna znanja, vještine i stavove koji će mladima omogućiti da dizajniraju, razviju i implementiraju vlastite socijalne inovacije. Trajanje programa je od 27.9. do 1.12.2022. (150 radnih sati). Rok za prijavu je 18.9. do ponoći. 

Riječ je o neformalnom obrazovnom programu kojeg je u prve četiri generacije uspješno završilo preko 100 mladih iz cijele Hrvatske, a ova će iteracija biti zadnja pa time i posljednja prilika za mlade da u njemu sudjeluju. Program je prvenstveno namijenjen mladima koji su nedavno diplomirali na društveno-humanističkim smjerovima, a trenutno su nezaposleni ili ne rade u struci, no prijaviti se mogu sve mlade osobe do 30 godina

Cilj ove edukacije jest pružiti mladima korisne vještine i znanja koje će im pomoći u osmišljavanju socijalne inovacije za problem koji unutar radnih grupa identificiraju kao aktualni društveni problem. Pohađanje ove edukacije u trajanju od 150 radnih sati pružit će im potrebno praktično iskustvo, koje će im kasnije pomoći u radu na različitim pozicijama u civilnom, javnom i privatnom sektoru.

Kroz online predavanja koristit će se brojni digitalni alati te je riječ o interaktivnoj vrsti edukacije koja se bazira na grupnom radu. 

Rok za prijavu je 18.9. do ponoći. 

Link za prijavu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdDsPm-CFT3tVMaaCFMsHgVSKfs9rLAyi4f-zHTXn09rnBV3Q/viewform

Sve informacije dostupne su na: https://yihr.hr/hr/otvoren-je-poziv-za-posljednju-generaciju-prakticara_ki-socijalnih-inovacija-program-koji-je-do-sada-zavrsilo-preko-100-mladih-inovatora_ica-2

 

Pin It on Pinterest

Share This