Inicijativa mladih za ljudska prava otvorila je poziv za 4. generaciju edukacijskog programa “Praktičar_ka socijalnih inovacija”!

09.05.2022 | Zanimljivosti

Inicijativa mladih za ljudska prava otvorila je poziv za 4. generaciju edukacijskog programa “Praktičar_ka socijalnih inovacija”, na koji se mogu prijaviti humanisti i društvenjaci mlađi od 30 godina. Rok prijave na program je 13. svibnja do 23:59.

Ovaj intenzivni besplatni edukacijski program s velikim naglaskom na praktični rad i vještine uključuje niz korisnih znanja i vještina potrebnih za razvoj zajednica, kao i lakše zapošljavanje, od design thinkinga i vođenja projekata do vještina zagovaranja javnih politika.

Edukacijski program ‘Praktičar_ka socijalnih inovacija’ namijenjen je mladima između 21 i 30 godina koji su pri kraju svog fakultetskog obrazovanja i one koji su nedavno diplomirali, a trenutno nisu zaposleni u struci.

Cilj ove edukacije je mladim humanistima i društvenjacima ponuditi osnovna znanja, vještine i stavove koji će im omogućiti da dizajniraju, razviju i implementiraju vlastite socijalne inovacije. Program je u posljednjih godinu dana uspješno završilo 90 mladih, a ovo je Poziv za četvrtu generaciju praktičara i praktičarki.

Više informacija o edukaciji potraži ovdje: http://yihr.hr/hr/otvoren-je-poziv-za-novu-generaciju-prakticarki-i-prakticara-socijalnih-inovacija-gotovo-100-mladih-vec-ga-je-zavrsilo-prijavi-se-i-ti/

 

Pin It on Pinterest

Share This