Sigurnost starijih građana u javnom gradskom prijevozu – priča o Alojzu i Vlatki

13.12.2011 | ODRAZ-ove vijesti

Jedna od aktivnosti CIVITAS ELAN tima ove godine su bili susreti i razgovori sa stanovnicima desetak domova za starije osobe u Zagrebu. Cilj nam je bio što bolje upoznali navike i potrebe starijih građana u kretanju gradom. Što smo saznali, što su pohvalili, a što pokudili u javnom gradskom prijevozu naši stariji sugrađani, saznajte u srijedu, 14. prosinca u 15:00 sati u CIVITAS Info-punktu.

Isto tako, posjetitelji će imati priliku vidjeti neke od konkretnih rezultata razgovora s građanima u domovima za starije. Nakon kratke prezentacije na temu susreta u domovima za starije koju će održat Davor Silov iz Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada, Marina Marić Turk iz ODRAZ-a će predstaviti najnoviji CIVITAS ELAN letak s praktičnim savjetima za sigurnije korištenje javnog prijevoza namijenjen starijim sugrađanima.

Nakon predstavljanja letka slijedi projekcija zabavnog promotivnog videa na temu sigurnosti i kretanja starijih osoba u javnom gradskom prijevozu, nastalog u suradnji  s Kinoklubom Zagreb, čije su glavne zvijezde Alojz i Vlatka.

Mjesto održavanja: CIVITAS ELAN Info-punkt  (Savska 18)
Vrijeme održavanja: 14. prosinca; 15:00 – 16:00 sati

Pridružite nam se!

Plakat

Pin It on Pinterest

Share This