[Sačuvajte datum] Webinar i panel rasprava “COVID-19 kao katalizator promjena u planiranju održivog prometa”

15.03.2021 | ODRAZ-ove vijesti

Na koji su način europski gradovi reagirali na COVID-19 i ubrzali promjene u planiranju prometa u smjeru održivosti? Koji su najbolji primjeri mjera te kako je pandemija ubrzala tranziciju prema održivom prometu? Odgovore na ova pitanja saznajte na webinaru i panel raspravi koja će se održati 13. travnja 2021. od 10 do 12.30 sati na platformi ZOOM. Predstavnici akademske zajednice te nekoliko europskih gradova predstavit će istraživanja i pregled mjera u prometu koje su uvedene diljem Europe usred pandemije.

Webinar je namijenjen prometnim stručnjacima, predstavnicima lokalne samouprave, organizacijama civilnog društva i znanstvenoj zajednici, studentima,  članovima mreže CIVINET Slovenija-Hrvatska-JIE te svim ostalim zainteresiranim dionicima koji rade u području prometa i održive mobilnosti.
Događanje organizira ODRAZ kao Tajništvo mreže CIVINET Slovenija-Hrvatska-JIE u suradnji s Platformom za međunarodnu građansku solidarnost CROSOL u okviru projekta ‘Ka otvorenoj, pravednoj i održivoj Europi u svijetu – Projekt predsjedanja EU 2019.-2021.“

 

Program webinara bit će objavljen uskoro, a do tada sačuvajte datum!

Više o mreži CIVINET Slovenija-Hrvatska_JIE pogledajte OVDJE.

“Projekt ‘Prema otvorenoj, poštenoj i održivoj Europi u svijetu – projekt predsjedanja
EU-om 2019.-2021.’ financira Europska unija, a provode finska nevladina platforma za razvoj Fingo, rumunjska platforma FOND, hrvatska platforma CROSOL i CONCORD, Europska konfederacija nevladinih organizacija za pomoć i razvoj.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This