Objavljen je prvi broj e-glasila projekta SMCNetZero!

21.06.2023 | Istaknuto, ODRAZ-ove vijesti

Pridružite nam se u našoj misiji podrške malim i srednjim gradovima na njihovom putu prema ostvarenju neto-nula emisija – prijavite se na e-glasilo projekta SMC Net Zero!

ODRAZ je jedan od partnera u EU projektu SMCNetZero koji ima za cilj pružiti prilagođenu podršku malim i srednjim gradovima te ih osnažiti da ostvare značajan utjecaj u provođenju mjera dekarbonizacije.

SMCNetZero je 18-mjesečni projekt iz programa Horizon Europe koji se fokusira na stvaranje i jačanje lokalnih inovacijskih ekosustava u malim i srednjim gradovima te stvaranje satelitske mreže inovacijskih dionika uključujući predstavnike javnog sektora iz malih i srednjih gradova, malih i srednjih poduzeća, akademske zajednice, organizacija civilnog društva i investitora diljem Europe.

Projektni konzorcij sastoji se od sedam partnera: BABLE Smart Cities, ODRAZ, Smart City Cluster, Southern Regional Assembly, BLOXHUB, We Build Denmark i Urban DNA.

U ovom broju predstavljene su osnovne informacije o projektu, a čitatelji se ukratko mogu upoznati s projektnim konzorcijem te prednostima koje projekt nudi malim i srednjim gradovima te malim i srednjim poduzećima.

E-glasilo pročitajte ovdje (EN).

Da biste putem e-maila primili sljedeći broj glasila i ostale zanimljive informacije o nadolazećim događanjima i prilikama, pozivamo vas da se prijavite na e-mail listu: https://smcnetzero.eu/index.php/resources/newsletter/

Web stranica: https://smcnetzero.eu/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/smcnetzero/

Više o projektu https://www.odraz.hr/projekti/svi-projekti/smc-net-zero/

#SMCNetZero

Pin It on Pinterest

Share This