Poziv na sudjelovanje u ispitivanju mišljenja o digitalnoj pismenosti u ruralnim sredinama

23.11.2021 | Istaknuto, Novosti, ODRAZ-ove vijesti

Izdvojite četiri minute svog vremena i ispunite anonimnu anketu koju provodi Mreža za razvoj digitalne pismenosti s ciljem ispitivanja javnog mnijenja o digitalnoj pismenosti među zaposlenicima i članicama lokalnih akcijskih grupa te ostalim ruralnim dionicima, starijima od 15 godina.

Mreža za razvoj digitalne pismenosti formirana je potkraj 2020. godine s općim ciljem jačanja međusektorske suradnje i izgradnje kapaciteta dionika iz civilnog, javnog i privatnog sektora za istraživanje i razvoj digitalnog društva u Hrvatskoj.

Mreža će provoditi znanstvena istraživanja, na temelju istraživanja davati preporuke razvoja javnih politika, te ispitivati potrebe i razvijati ljudske potencijale nužne za njihovu provedbu.

Pokretači Mreže su Fakultet elektrotehnike i računarstva, Fakultet organizacije i informatike, Sveučilište Sjever, Institut za javne financije, Visoko učilište Algebra, Centar tehničke kulture Rijeka, ODRAZ – Održivi razvoj zajednice, Institut za razvoj i inovativnost mladih, Hrvatski informatički zbor, Hrvatski savez informatičara, Udruga hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja, Hrvatska udruga poslodavaca, Udruga „Dobar dan“ i Telecentar.

Mreža je otvorena za članstvo organizacija, ustanova, tvrtki i lokalnih samouprava zainteresiranih za suradnju na održivoj digitalnoj transformaciji hrvatskog društva.

Upitniku pristupite OVDJE: Ispitivanje mišljenja o digitalnoj pismenosti u ruralnim sredinama

Više o projektu: https://www.odraz.hr/projekti/svi-projekti/mreza-za-razvoj-digitalne-pismenosti/

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

 

Pin It on Pinterest

Share This