ODRAZ proveo dvije radionice o održivom razvoju u sklopu projekta Školski volonterski klub

24.05.2021 | Istaknuto, Novosti, ODRAZ-ove vijesti

18. i 21. svibnja 2021. ODRAZ je u Zagrebu i Korenici proveo radionice o održivom razvoju i uključivanju mladih u brigu za lokalnu zajednicu. Radionice su održane u sklopu projekta Školski volonterski klub – mjesto osobnog i socijalnog razvoja mladih, solidarnosti i aktivnog građanstva kojeg provodi udruga Maštara iz Zagreba. ODRAZ je partner u projektu.

Tijekom radionice, poseban smo naglasak stavili na primjere dobre prakse uključivanja mladih u zajednicu kroz različite projekte i aktivnosti. Sudionici su odabrali tri najvažnija Globalna cilja za lokalnu zajednicu, a zatim analizirali potencijale, dionike, potrebe i probleme općine Plitvička jezera.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

  .

  Radionica, koju je vodila Elizabet Gašparov iz ODRAZ-a, organizirana je u sklopu projekta Školski volonterski klub udruge Maštara. ODRAZ je partner u projektu.

  Galerija fotografija s radionica dostupna je na: https://www.odraz.hr/multimedija/galerija-slika/odraz-ove-radionice-o-odrzivom-razvoju-18-i-21-svibnja-2021/

  Projekt za opći cilj ima osnažiti organizacije civilnog društva i jedinice lokalne (regionalne) samouprave s područja Grada Zagreba i općine Plitvička Jezera u svrhu unapređenja kvalitete života mladih i njihovih lokalnih zajednica.

  Više o projektu pročitajte na: https://www.odraz.hr/projekti/svi-projekti/svi-projekti-skolski-volonterski-klub-mjesto-osobnog-i-socijalnog-razvoja-mladih-solidarnosti-i-aktivnog-gradanstva/

  #OdraziSe  #OdrživiRazvoj #CiljeviOdrživogRazvoja #uključivanjemladih #lokalnazajednica

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Pin It on Pinterest

  Share This