ODRAZ održao radionice u sklopu projekta Znanjem za boljitak nacionalnih manjina II.

28.02.2012 | ODRAZ-ove vijesti

Trenerice iz ODRAZ-a su tijekom siječnja i veljače za pedesetak pripadnika nacionalnih manjina u Zagrebu održale interaktivne radionice na temu pisanja projekata i strategijskog planiranja.

Polaznici su bili korisnici projekta Znanjem za boljitak nacionalnih manjina, koji se provodi već drugu godinu za redom, a kojeg financira Grad Zagreb.

Tijekom radionice na temu pisanja projekata polaznici su saznali kako projektno razmišljati  sve od početne ideje, pa do oblikovanog prijedloga projekta.  Rad na projektnim prijedlozima je bio interaktivan i odvijao se  u manjim grupama koje su u dvodnevnoj radionici  razradile svoj prijedlog projekta  na odabranu temu.

Na dvije dvodnevne radionice o strategijskom planiranju polaznici su, podijeljeni u grupe koje su činile zamišljene organizacije, radili na strategijskom planiranju  svoje organizacije, pri tome prošavši cijeli proces strategijskog planiranja – od određivanja misije i vizije organizacije, pa do konkretnih aktivnosti organizacije za budući period.

Očekuje se da će polaznici nakon radionica biti konkurentniji na natječajima i učinkovitiji u svom radu te zastupanju i predstavljanju svojih zajednica.

Više o projektu Znanjem za boljitak nacionalnih manjina u Zagrebu (I. I II.) saznatje ovdje.

Pin It on Pinterest

Share This