Gradovi za klimatsku neutralnost: zabilježite datum za konferenciju u Ljubljani!

06.02.2023 | ODRAZ-ove vijesti

Ove godine vraćamo se gdje je sve započelo – u Ljubljanu, gdje je prije 10 godina osnovana mreža CIVINET Slovenija – Hrvatska – JIE, čije je ODRAZ tajništvo. Sa zadovoljstvom vas pozivamo da nam se 22. i 23. ožujka 2023. pridružite na obilježavanju 10. godišnjice djelovanja Mreže, Skupštini i konferenciji “Gradovi za klimatsku neutralnost”.

Program ćemo početi u srijedu 22. 3. radionicom održive urbane mobilnosti od 13:00 – 17:00 sati.
Sastanci Upravnog, Političkog i Akademskog odbora održat će se od 17:30 – 18:30.
Skupština mreže održat će se nakon sastanaka odbora, s početkom u 18:30.

 

 

U četvrtak 23. 3., od 9:30 očekuje nas bogat program konferencije #Cities4Climateneutrality popraćen tematskim izlaganjima i radionicama, panel raspravom i posjetima primjerima dobre prakse održive mobilnosti u Ljubljani.

Prilika je to i za dodatno umrežavanje i razmjenu kontakata s predstavnicima devet grčkih gradova, članova mreže CIVINET Grčka – Cipar, koji su u četverodnevnom studijskom posjetu Zagrebu i Ljubljani. Navečer 23. 3., uz večeru i glazbu, zajedno ćemo proslaviti CIVINET-ov 10. rođendan.:)

Ako pak želite svoj boravak u Ljubljani produžiti do vikenda, imamo prijedlog – u petak 24. 3. dođite na projekciju filma Why we cycle? i razgovor o biciklističkom prometu i bicikliranju koji je organiziran na inicijativu Mateja Praprotnika, biciklističkog gradonačelnika Ljubljane u suradnji s Ljubljanskom biciklističkom mrežom te uz podršku Mestne občine Ljubljana i Kinodvora.

Detaljan program i prijave objavljujemo uskoro, do tada zabilježite datum!

Vidimo se u Ljubljani!

Slika: Unsplash

.

.

.

#CLIMASUM #ClimateMitigation #UrbanMobility #CIVINETSloHrJIE

Ovaj projekt dio je Europske klimatske inicijative (EUKI) njemačkog Ministarstva gospodarstva i klimatskih promjena (BMWK).

 

Pin It on Pinterest

Share This