Dodijeljene nagrade najboljim fotografijama natječaja „Kretanje mojim gradom“

20.09.2012 | ODRAZ-ove vijesti

U sklopu aktivnosti na Europskom tjednu mobilnosti dodijeljene su nagrade autorima najboljih fotografija natječaja na koji je tijekom srpnja i kolovoza pristiglo sveukupno 91 fotografija. Ceremonija kojoj je, između ostalih, prisustvovao i zagrebački gradonačelnik, održala se 18. rujna ispred CIVITAS ELAN Info punkta u Savskoj 18.

Prvu nagradu – bicikl, odnio je Mario Radaković, s fotografijom zanimljivog naziva: “A di ćeš ti!”. Drugu nagradu te bon u vrijednosti od 600 kuna dobio je Marko Matulin za fotografiju “Samo je jedna na pravom putu”, a treća i bon od 400 kuna, pripala je Zvonku Radičaninu za fotografiju “Spust po Mesničkoj”.

Nagrade autorima je uručila Višnja Jelić – Mück iz ODRAZ-a.

Vrijedne nagrade osigurao je sponzor Keindl Sport,a pobjedničke fotografije možete pogledati izložene na ulazu u Tehnički muzej (Savska 18).

Težak posao ocjenjivanja fotografija pristiglih na natječaj ove je godine imao četveročlani žiri sastavljen od profesionalaca fotografije i filma te novinara.

Ostale fotografije pristigle na natječaj možete pogledati u CIVITAS ELAN Info punktu, gdje će biti prikazivane za cijelo vrijeme trajanja Europskog tjedna mobilnosti (do 22. rujna), radnim danom od 13-17 te u subotu od 9-13 sati.

Prve tri nagrađene fotografije možete pogledati i u fotogaleriji na web stranicama projekta CIVITAS ELANzajedno s još devet fotografija, koje su po mišljenju žirija, najviše kvalitetom odgovarale propisanim uvjetima natječaja.

Pin It on Pinterest

Share This