EGSO poziva predstavnike OCD-a da ispune on-line anketu za potrebu izrade nove studije “Implikacije pandemije COVID-19 na temeljna prava i civilni prostor”

09.09.2021 | Novosti iz EGSO-a

Sudjelute u on-line anketi Europskog gospodarskog i socijalnog odbora (EGSO) o izazovima s kojima su se OCD-i u Europi suočili kao posljedicom pandemije COVID-19. Anketa se sastoji od 16 pitanja i ispunjavanje ne bi trebalo trajati duže od 15 minuta. Rok za ispunjavanje je 15. rujna 2021. godine.

Ovaj upitnik dio je istraživanja koje provode europski OCD-i (Civil Society Europe, European Civic Forum, European Center for Not-for-Profit Law i Institute for Public Affairs), a naručitelj je EGSO.

Cilj je razumjeti izazove s kojima su se OCD-i u Europi suočili kao posljedica pandemije COVID-19, kako su te prepreke utjecale na rad OCD-a i koje su opcije na razini javnih politika na raspolaganju za njihovo rješavanje.

Upitnik je višejezičan: engleski, francuski, španjolski, talijanski, njemački. Jezik se može odabrati u gornjem desnom kutu stranice.

Ovo je istraživanje vrlo važno za III. skupinu EGSO-a u kojoj su okupljene udruge i drugi OCD-i koji zastupaju različite interese. Pomoći će u procjeni implikacija pandemije u smislu temeljnih prava i civilnog prostora za rad velikog broja OCD -a.

Upitnik je dostupan ovdje https://forms.office.com/r/UvFiQjwQ2c

Rok za ispunjavanje je 15. rujna 2021. godine.

 

Pin It on Pinterest

Share This