Zaklada Istra poziva da se prijaviš na Akademiju aktivni(h) u zajednici

25.03.2021 | Natječaji

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva treću godinu za redom kreće sa provedbom programa vezanog uz razvoj lokalnih zajednica. Akademija aktivni(h) u zajednici osmišljena je na način da educira ljude kako bi kroz stečena znanja i vještine, posebno osobne i društvene vještine, u svojoj lokalnoj zajednici pokrenuli promjene. Rok za prijavu: 10. travnja 2021.

Traže ljude koji svjesno žive svoje mjesto, svoju društvenu i prirodnu okolinu, vrednuju život u svojoj zajednici, ljude koji jesu ili žele postati pokretači u svojim zajednicama, ljude koji žele doprinijeti društvenim promjenama pokrećući društvene programe i projekte.

Važno je da želite doprinijeti razvoju mjesta u kojem živite, a vaše mjesto treba biti na području: Istarske, Primorsko goranske, Karlovačke, Sisačko-moslavačke ili Krapinsko-zagorske županije.

Ukupno traže15 osoba za sudjelovanje u ovom posebnom programu, no moguće je sudjelovanje 1 osobe iz pojedine općine ili grada, ukupno 3 osobe iz svake županije.

Prvi dio Akademije održati će se od 16. do 18. travnja 2021. u Puli nakon čega će se program nastaviti kroz individualno mentorstvo prilagođeno provedbi konkretnih društvenih programa u pojedinim lokalnim zajednicama. Svim sudionicima pokriveni su troškovi puta i boravka na edukaciji u Puli.

Program edukacije podijeljen je u nekoliko tematskih područja, a pokrivati će edukacije i radionice na temu osobnog i poslovnog razvoja. U provedbi programa uz stručnjake iz Zaklade, sudjelovati će i vanjski suradnici.  Po završetku programa (edukativnog i provedbenog), svi sudionici koji su uspješno završili program dobiti će potvrdu o sudjelovanju.

Prijavnica je dostupna na: OVDJE , napišite nam zašto ste zainteresirani za sudjelovanje u ovom programu.

Rok za prijavu je 10. travnja 2021. godine.

Sve dodatne informacije i pojašnjenja možete dobiti upitom na zaklada@civilnodrustvo-istra.hr ili pozivom na broj 052/212-938.

Detaljnije o samom programu pročitajte na web stranici Zaklade (www.civilnodrustvo-istra.hr).

U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije, Akademija će se održati online.

Izvor: https://www.civilnodrustvo-istra.hr/

Pin It on Pinterest

Share This