Studenac otvorio četvrti krug prijava za dodjelu donacija neprofitnim organizacijama i udrugama

25.07.2022 | Natječaji

U tijeku je četvrti krug prijava za donacije u sklopu projekta ‘Korak bliže zajednici’. Na poziv se mogu prijaviti neprofitne organizacije i udruge iz Hrvatske koje svojim radom pridonose unaprjeđenju kvalitete života i općoj društvenoj koristi svojoj zajednici. Rok za prijavu: 31. srpnja 2022.

Projekt ‘Korak bliže zajednici’ Studenac je pokrenuo u listopadu 2021. godine kako bi financijskom potporom u obliku bonova Studenca podržao humanitarne, zdravstvene, socijalne, sportsko-rekreativne i ostale programe koji pridonose dobrobiti i unaprjeđenju života svoje zajednice.

Od pokretanja projekta uspješno su provedena tri kruga donacija, a do kraja godine bit će pokrenuta još dva. Na taj način će ukupna vrijednost donacija do kraja 2022. dosegnuti pola milijuna kuna.

U projektu tako mogu sudjelovati sve neprofitne organizacije i udruge koje se brinu o iskorjenjivanju gladi, pridonose blagostanju ljudi svih generacija ili promoviraju zdrav život. Pri odabiru organizacija stručni tim Studenca vodi se drugim i trećim UN-ovim ciljem koji se odnose upravo na prethodno spomenuta područja djelovanja.

 Društveno odgovorno poslovanje dio je dugoročne poslovne strategije Studenca, a putem programa „Korak bliže zajednici” nastoje pridonositi pozitivnim promjenama u društvu.

Više o natječaju: https://www.studenac.hr/korak-blize-zajednici

 

Pin It on Pinterest

Share This