Otvorene su prijave za novo izdanje programa „Ostavi dobar trag“

04.09.2023 | Natječaji

Otvorene su prijave za novo izdanje programa „Ostavi dobar trag“, iza kojeg stoji Erste banka s partnerima Zakladom Solidarna, Panda komunikacijama i Social Prudence Consultingom. Natječaj traje do 17. rujna 2023.

Cilj programa je pružiti edukacijsku i mentorsku podršku neprofitnim organizacijama te im pomoći da postignu financijsku otpornost i prikupe sredstva za svoje programe. Odabranih jedanaest sudionika programa „Ostavi dobar trag“ sudjelovat će u edukacijskom programu na kojem će naučiti kako izraditi ili unaprijediti društveni poslovni model, kako kreirati strategiju za prikupljanje sredstava, ispričati svoju priču te kako unaprijediti svoje predstavljanje na digitalnim kanalima. 

Nakon toga, organizirat će se predstavljanje fundraising kampanje pred stručnim žirijem, a pobjednička organizacija osvojit će dodatnu individualnu mentorsku i organizacijsku podršku za provedbu te kampanje naših partnera u vrijednosti od 10 tisuća eura.

Kriteriji za odabir neprofitne organizacije

Program je namijenjen neprofitnim organizacijama koje svojim djelovanjem pozitivno utječu na društvo te koje već imaju ili razvijaju proizvod ili uslugu. Organizacija treba biti upisana kao aktivna u Registrima neprofitnih organizacija, treba poslovati u skladu s pozitivnim važećim zakonima i da nije u blokadi, stečaju ili likvidaciji.

Kriteriji za odabir organizacija koje će sudjelovati u programu su: društvena korist projekta, sposobnost tima i organizacije za provedbu projekta i kampanje te jasno definirana ideja, ciljevi, rokovi i očekivani rezultati kampanje. Natječaj traje do 17. rujna, a više informacija o uvjetima za prijavu, načinu odabira sudionika te kalendar događanja moguće je provjeriti na web stranici Erste banke „Ostavi dobar trag“.

Izvor: ekovjesnik.hr

 

Pin It on Pinterest

Share This