Nagradni natječaj za fotografiju na temu klimatskih promjena

06.10.2022 | Natječaji

CROSOL, platforma za međunarodnu građansku solidarnost Hrvatske, organizira nagradni natječaj za najbolju fotografiju na temu klimatskih promjena te utjecaja klimatskih promjena na migracije i globalnu nejadnakost. Fotografije se prikupljaju u periodu od četvrtka 6. listopada do nedjelje 16. listopada 2022. u 23:59.

Nagradni natječaj te izložba koja će uslijediti održavaju se u sklopu EU projekta Climate of Change u kojem sudjeluje i CROSOL platforma.
Cilj projekta je pozitivno utjecati na kreatore odluka u Europskoj uniji kako bi se uvele ambicioznije klimatske politike na razini cijele Unije, a koje će omogućiti bolju i pravedniju budućnost za mlade ljudi koji će iskusiti najgore posljedice klimatskih promjena, kao i bolju zaštitu klimatskih migranata.

Više o projektu Climate of Change


 

Prijava na foto-natječaj treba sadržavati (1) fotografiju, (2) ime i prezime autora/ice, (3) kontakt e-mail i (4) broj mobitela.

Vaše fotografije nam pošaljite na službenu e-mail adresu Platforme: crosol@crosol.hr

Fotografije se prikupljaju u periodu od četvrtka 6.10.2022. do nedjelje 16.10.2022. u 23:59.

Galeriju sa svim pristiglim fotografijama objavit ćemo u ponedjeljak ujutro 17.10.2022. na CROSOL Facebook stranici. Pobjednik natječaja bit će ona osoba koja na svojoj fotografiji prikupi najveći broj reakcija. Naravno, dijeljenje natječajne fotografije, kao i cjelokupne galerije se ohrabruje.

Glasovanje za pobjednika/cu natječaja trajat će do petka 21.10.2022. u 23:59. Pobjednika/cu ćemo službeno proglasiti na CROSOL internetskim stranicama i društvenim mrežama u ponedjeljak 24.10.2022. u jutarnjim satima.

Jedna osoba može poslati maksimalno tri fotografije za sudjelovanje u nagradnom natječaju, no samo fotografija s najvećim brojem reakcija ući će u konkurenciju za osvajanje nagrada.

  1. mjesto: nagradni vaučer u vrijednosti od 200€ (kunska protuvrijednost)
  2. mjesto: nagradni vaučer u vrijednosti od 130€ (kunska protuvrijednost)
  3. mjesto: nagradni vaučer u vrijednosti od 70€ (kunska protuvrijednost)

Izložba fotografija sredinom studenog u Zagrebu

Petnaest odabranih fotografija, uz dopuštenje autora/ice bit će izložene u sklopu izložbe koja će se održati sredinom studenog u Zagrebu. O samoj izložbi više informacija objavit ćemo kroz mjesec listopad.

>>> Potpiši peticiju za klimatsku pravdu!

Izvor: crosol.hr

 

 

Pin It on Pinterest

Share This