Javni natječaji Grada Zagreba za financiranje programa i projekata udruga za 2024. godinu

30.01.2024 | Događanja, Natječaji

Grad Zagreb je objavio više javnih natječaja za financiranje programa i projekata udruga i drugih organizacija civilnog društva u 2024. godini. Prijave se podnose isključivo u elektroničkom obliku putem on-line servisa e-Pisarnice do 1. ožujka do 16:00 sati.

Riječ je o ukupno 14 javnih natječaja za financiranje programa i projekata za različite djelatnosti 

Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja promicanja ljudskih prava iz Proračuna Grada Zagreba za 2024.

Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja zaštite okoliša i održivog razvoja iz Proračuna Grada Zagreba za 2024.

Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja zaštite potrošača iz Proračuna Grada Zagreba za 2024.

Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja mladih i izviđača iz Proračuna Grada Zagreba za 2024.

Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja promocije inovatorstva na hrvatskom i međunarodnom tržištu iz Proračuna Grada Zagreba za 2024.

Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja socijalnog i humanitarnog značenja iz Proračuna Grada Zagreba za 2024.

Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja prevencije neprihvatljivog ponašanja djece i mladeži iz Proračuna Grada Zagreba za 2024.

Javni natječaj za dodjelu financijske potpore vrhunskom sportu 2024.

Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja socijalnog i humanitarnog značenja za unapređenje kvalitete života osoba s invaliditetom iz Proračuna Grada Zagreba za 2024.

Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja zaštite zdravlja iz Proračuna Grada Zagreba za 2024.

Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja međugradske i međunarodne suradnje iz Proračuna Grada Zagreba za 2024.

Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja branitelja iz Domovinskog rata i njihovih obitelji, boraca II. svjetskog rata i civilnih invalida rata iz sredstava Proračuna Grada Zagreba za 2024.

Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja zaštite životinja, poljoprivrede, šumarstva i lovstva iz Proračuna Grada Zagreba za 2024.

Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz područja sustava civilne zaštite iz Proračuna Grada Zagreba za 2024.

Više o natječajima potražite OVDJE.

Izvor: zagreb.hr

Pin It on Pinterest

Share This