Interreg Europe 2021. – 2027. – poziv na informativni dan povodom 1. poziva na dostavu projektnih prijedloga

25.03.2022 | Natječaji

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u ulozi Nacionalnog tijela u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Programa Interreg Europe, poziva vas na sudjelovanje na informativnom danu koji će se održati 4. travnja 2022. u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pravovremene pripreme za prijavu na 1. poziv na dostavu projektnih prijedloga. Rok za prijavu: 1. travnja 2022.

Cilj prvog poziva u novom programskom razdoblju je ponuditi širok tematski raspon za najveći mogući broj zainteresiranih partnera. U tom smislu za prijavitelje je u prvom pozivu otvoreno svih šest tematskih cjelina (Pametnija, Zelenija, Povezanija, Socijalnija, Europa bliže građanima, te bolje upravljanje provedbom politika regionalnoga razvoja), dok vrijednost poziva iznosi oko 130 milijuna eura iz EFRR-a uz stopu sufinanciranja do 80%.

Prvi poziv na dostavu projektnih prijedloga programa međuregionalne suradnje Interreg Europe otvara se 5. travnja te traje do 31. svibnja 2022., 12 sati po Pariškom vremenu. 

Sve relevantne dokumente Prvog poziva možete pronaći na slijedećoj poveznici

Informativni dan održat će se 4. travnja 2022. godine u virtualnom formatu s početkom u 9:00 sati (tehnička provjera od 8:30 sati). 

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u događanju, do 1. travnja 2022. popunite online prijavni obrazac.

Izvor: http://europski-fondovi.eu/

Pin It on Pinterest

Share This