Prijavite se na webinar i doznajte kako ideju pretvoriti u projekt solidarnosti

14.01.2022 | Događanja, Novosti

Agencija za mobilnost i programe EU (AMPEU) poziva vas 19. siječnja na webinar “Imamo ideju!” na kojem ćete saznati kako za provedbu projekata solidarnosti, projektnog formata unutar programa Europske snage solidarnosti osigurati bespovratna financijska sredstva. Rok za prijavu: 17. siječnja 2022.

Webinar će se održati putem platforme Zoom, u srijedu (19. 1.2022.) od 10 do 13 sati, a djelatnici AMPEU će sudionicima približiti aktivnost Projekti solidarnosti, pojasniti kako prijaviti projekt, predstaviti primjere dobre prakse u Hrvatskoj i pružiti priliku da se u otvorenom razgovoru dobije povratna informacija i savjet o već postojećim projektnim idejama.  

AMPEU svim zainteresiranima nakon samog događanja nudi i mogućnost savjetovanja u pripremi projektnog prijedloga.

 

 


Ova online prezentacija namijenjena je svim organizacijama i mladima (od 18 do 30 godina) koji su zainteresirani upoznati se s mogućnostima prijave i provedbe projekata solidarnosti u svojim zajednicama. 
Projekte solidarnosti mogu prijaviti sve pravne osobe i mladi bez službene organizacije odnosno neformalne skupine mladih.
Za registraciju je dovoljno ispuniti prijavnicu, a poveznica putem koje ćete se moći uključiti u webinar dobit ćete naknadno putem e-pošte, uoči samog događaja. 
Rok za prijavu je 17. siječnja 2022. godine
Sudjelovanje je besplatno, a broj osoba iz jedne organizacije nije ograničen.
Sve informacije potražite na poveznici

 

Izvor: europski-fondovi.eu

 

Pin It on Pinterest

Share This