Prijavi se na radionicu digitalnih vještina za javne komunikacije u udrugama!

17.10.2023 | Događanja, Novosti

Radionica digitalnih vještina za javne komunikacije neprofitnih organizacija održat će se 9. studenog, od 10 do14h sati, na Google Meetu.

Ideja radionice je da radite na konkretnom primjeru objave koju će vam voditelji Svjetlana Knežević i Marko Čavka pomoći formulirati i oblikovati. Zato je važno da prije same radionice već razmislite koja konkretna objava bi vam bila korisna – najava događanja, kampanje, obavijest… Voditelji će biti dostupni i za naknadne konzultacije, ali ideja je da objava bude spremna za plasiranje odmah nakon radionice.

Radionicu će voditi: Svjetlana Knežević, koordinatorica komunikacija u Gongu, te Marko Čavka, suradnik Pro-NGO konzorcija.

 

Digitalne kompetencije koje će OCD-i steći osnažuju njihov rad, štedeći vrijeme i druge resurse, kao i u mogućim drugim kriznim situacijama. Kako bi kampanje OCD-a imale širi doseg, ciljale željenu publiku, a istovremeno privlačile pozornost medija i institucija, nužno je educirati OCD-e o najnovijim prilikama i alatima koji postoje online, čitanju istih te samostalnom kreiranju sadržaja prilagođenog za određenu platformu. Sve ove potrebe postoje kako u većim, tako i u manjim organizacijama.

Broj polaznika je ograničen pa požurite s prijavama. Prijavite se OVDJE.

Rok za prijavu na trening je četvrtak, 2. listopada 2023.

Radionica se organizira u okviru projekta Pro-NGO”, čiji je nositelj Udruženje za razvoj kulture „URK“, a provodi se u partnerstvu s organizacijama: Gong, O.A.ZA., Udruga “MI” – Split, Inkluzivna kuća Zvono te Scanteam.

Izvor: gong.hr

 

Pin It on Pinterest

Share This