Poziv na nacionalne informativne dane programa Obzor Europa

14.10.2021 | Događanja, Novosti

Od listopada do veljače 2022. Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Agencija za mobilnost i programe EU s nacionalnim osobama za kontakt organiziraju ciklus nacionalnih informativnih dana programa Obzor Europa o mogućnostima koje Program pruža u pojedinom području te o nadolazećim natječajnim rokovima.

Iskoristite ovu priliku i sudjelujte na nadolazećim informativnim danima. Informativni dani obuhvatit će predstavljanje radnih programa 2021. – 2022. pojedinih područja programa Obzor Europa, nacionalni sustav podrške i mjere za jačanje nacionalnog sudjelovanja u programima EU-a, usluge koje pružaju nacionalne osobe za kontakt, iskustva prijavitelja iz prethodnih natječaja i/ili iskustva evaluatora.

 

Cijenjene istraživačice i istraživače te administrativne djelatnike uključene u pripremu i provedbu projekata također pozivamo da se registriraju u Bazu Obzor Europa Agencije za mobilnost i programe Europske unije koju nacionalne osobe za kontakt koriste u svrhu slanja relevantnih informacija i najava registriranim korisnicima.

Sve informacije pronađite na https://www.obzoreuropa.hr/novosti-pregled/obzor-europa-nacionalni-informativni-dani-2021

Izvor: obzoreuropa.hr

 

Pin It on Pinterest

Share This