Otvorene prijave za COOPAthon virtualno natjecanje

12.01.2021 | Događanja

STEP RI organizira COOPAthon odnosno virtualno vikend natjecanje, s ciljem razvoja ideja koje adresiraju društvene probleme i izazove. Prijaviti se može pojedinačno ili u timu, s idejom ili bez nje. Prijave su otvorene do 26. siječnja. 

COOPAthon kreće u petak, 29.01. u 16h, kada će sudionici biti podijeljeni u timove te početi raditi na svojim idejama uz vodstvo mentora. Osim pomoći mentora, timovi će imati priliku pratiti virtualna predavanja iz poduzetničkih vještina. Događaj završava u nedjelju u 16h završnim natjecanjem na kojem će se prezentirati ideje.

Prva tri tima idu dalje na državno natjecanje i osvajaju:

* Mogućnost sudjelovanja u IN SITU @ STEP RI Playpark šestomjesečnom programu podrške koji je namijenjen pojedincima ili timovima s idejom za pokretanje društveno korisne profitne ili neprofitne priče (udruge ili poduzeća),

* Sudjelovanje na državnom finalu u svibnju 2021., na kojem se natječete s pobjednicima prvog COOPAthona.

Pobjednički tim na državnom finalu odlazi na studijsko putovanje u Veliku Britaniju u srpnju 2021. te osvaja novčanu nagradu u iznosu od7.500,00 kn. Drugoplasirani tim osvaja novčanu nagradu u iznosu od5.000,00 kn, a trećeplasirani tim osvaja novčanu nagradu od 3.500,00 kn.
O najboljim idejama odlučivat će nezavisni stručni žiri.

Cijeli događaj će se odvijati u virtualnom okruženju, korištenjem online alata kao što su Zoom i Slack.

Više informacija na https://www.step.uniri.hr/event/drugi-coopathon/?occurrence=2021-01-29

Pin It on Pinterest

Share This