Info dani o natječajima za dodjelu financijskih sredstava projektima i programima OCD-a iz javnih izvora u 2020.

17.02.2020 | Događanja

Ured za udruge organizira Info dane o natječajima za financiranje projekata i programa OCD-a iz sredstava Državnog proračuna RH i fondova EU u 2020. Info dani 2020. održat će se 27. i 28. veljače 2020. u Velikoj dvorani Ministarstva znanosti i obrazovanja (Donje Svetice 38, Zagreb). Rok za prijavu je 25. veljače.

Svrha je Info dana da se zainteresiranim udrugama i drugim organizacijama civilnoga društva predstave natječaji koji će se raspisivati u 2020. godini. Program Info dana pripremljen je sukladno Godišnjem planu natječaja za 2020. godinu.

Tijekom čitavog događanja bit će omogućen video prijenos kako bi se omogućilo informiranje i aktivno sudjelovanje što većeg broja zainteresiranih prijavitelja izvan Zagreba.

Video prijenosu moći će se pristupiti putem YouTube kanala Ureda za udruge, a adresa e-pošte putem koje će zainteresirani izvan Zagreba uživo moći postavljati pitanja predstavnicima davatelja bespovratnih sredstava je: infodani@udruge.vlada.hr.

Prezentacije davatelja bespovratnih sredstava bit će objavljene na mrežnim stranicama Ureda za udruge, uz detaljnu bilješku s događanja. Rok za prijavu je 25. veljače 2020. na prijavnom obrascu uz napomenu da se prijave zaprimaju do popune kapaciteta dvorane, a iz jedne organizacije moguće je prijaviti do dva sudionika.

Izvor: udruge.gov.hr

Pin It on Pinterest

Share This