Direktorica ODRAZ-a održala predavanje na Akademiji za politički razvoj

24.05.2021 | Istaknuto, Novosti, ODRAZ-ove vijesti

Na radionici “Očuvanje okoliša u turistički usmjerenom lokalnom razvoju” održanoj u sklopu Akademije za politički razvoj, direktorica ODRAZ-a Lidija Pavić-Rogošić je održala uvodno izlaganje o održivom razvoju i sudjelovala u panel raspravi.

Nakon uvodnog izlaganja, Lidija Pavić-Rogošić je sudjelovala u panel raspravi u kojoj su također sudjelovali Zvonimir Petričević, predstavnik Big Bear Plitvice Nature Resort, Tomislav Kovačević, ravnatelj JU NP Plitvička jezera, i Vlatka Ružić, dekanica Veleučilišta „Nikola Tesla“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

  .

  Nakon prezentacije rezultata grupnog rada, Lidija Pavić-Rogošić je komentirala prijedloge grupa za prioritete i ciljeve održivog turističkog razvoja u Lici.

  Na radionici je sudjelovala i Marina Vojković iz ODRAZ-a.

  O Programu APR-a

  Godišnji program Akademije za politički razvoj dio je mreže škola za političke studije Vijeća Europe, koja danas broji 21 članicu. Cilj programa je obrazovanje političkih, ekonomskih i društvenih lidera u tranzicijskim državama.

  Godišnji program je najstariji obrazovni program Akademije, pokrenut 2004. Pohađalo ga je nekih 500 polaznika, danas mahom priznatih i etabliranih profesionalaca, političara, novinara, poduzetnika, aktivista civilnoga društva, zaposlenika u javnoj upravi, znanstvenika i umjetnika.

  Više na https://apr.hr/

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Pin It on Pinterest

  Share This