16.04.18

Otvorena online edukacija namijenjena svima koji rade s mladima

Otvoren je online tečaj pod nazivom Youth Work HD, namijenjen svima koji rade s mladima, odnosno youth workerima. Kroz ovaj tečaj možete saznati kako efikasno komunicirati, motivirati, biti psihološka podrška, osnaživat mlade, koristiti online alate, dati glas mladima, prikupiti sredstva i pronaći partnere s kojima će realizirati projekte za mlade te istodobno pratiti i istraživati njihove potrebe. Rok za prijavu je 30. travnja 2018.

Tečaj se sastoji od 4 modula:

  • Dosezanje do mladih
  • Suradnja s relevantnim dionicima u području mladih
  • Utjecanje na politike u području mladih
  • Korištenje digitalnih alata

Svaki modul traje 15 sati, a sastoji se od obaveznih i neobaveznih zadataka, interaktivnih lekcija, infografika, videa, iskustava stručnjaka iz područja mladih te završnog kviza koji trebate položiti kako biste primili certifikat o sudjelovanju u tečaju.

Kroz tečaj će obraditi teme kao što su: vještine slušanja, motivacija, rješavanje problematičnih situacija u radu s mladima, online i offline komunikacija, efikasno komuniciranje za bolju suradnju, međunarodna suradnja, europske politike za mlade, zagovaranje i zagovaračke kampanje, alati za projektno upravljanje, alati za online suradnju, alati za vizualizaciju podataka, društvene mreže… i tu lista ne staje.

Youth Work HD online tečaj možete upisati do ponedjeljka, 30. travnja 2018., a tečaj će startati tjedan dana kasnije - 7. svibnja 2018. Tečaj je dostupan na hrvatskom, latvijskom, litavskom i talijanskom jeziku, a prijaviti se možete OVDJE.

Više informacija o tečaju pročitajte OVDJE.

 
edukacija