08.09.14

Završna konferencija projekta „Kapacitet za razvoj“

Pozivamo vas na završnu konferenciju projekta "Kapacitet za razvoj" koja će se održati 15. rujna 2014. u 15:00 sati u prostoru Tribine Grada Zagreba (Kaptol 27). Projekt provodi Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Zagreb u partnerstvu s Gradom Zagrebom, Razvojnom agencijom grada Zagreba i ODRAZ-om. Na konferenciji će biti predstavljeni rezultati projekta "Kapacitet za razvoj" te model za nastavak rada Lokalnog partnerstva za zapošljavanje (LPZ) Grada Zagreba.

Program:

  1. Predstavljanje rezultata projekta "Kapacitet za razvoj"
  2. Predstavljanje follow up projekta "Project Intervention and Implementation Partnership (PIIP) Forum of the Local Partnership for Employment of City of Zagreb  - PIIP Forum" kroz koji će se nastaviti aktivnosti LPZ-a Grada Zagreba
  3. Diskusija i druženje sudionika uz zakusku.

Predviđeno trajanje programa je sat vremena.

Projekt se provodi u okviru IPA instrumenta pretpristupne pomoći, IV komponenta - Razvoj ljudskih potencijala. Ukupna vrijednost projekta je 32.091,94 EUR, a EU udio u financiranju projekta iznosi 23.735,06 EUR (73,95%),razdoblje provedbe projekta je od 18.09.2013. do 17.09.2014.

Projekt ima za cilj poboljšanje konkurentnosti LPZ Zagreb kroz povećanje specifičnih relevantnih vještina zaposlenika partnerskih institucija.

Kako je broj mjesta za završnu konferenciju ograničen svoj dolazak na konferenciju potvrdite najkasnije do 11. rujna 2014. (četvrtak) na e-mail: marko.hercigonja@raza.hr.

 
ODRAZOVE vijesti