24.10.16

Zagrebački razgovori o zapošljavanju - sudjelujte na okruglim stolovima Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Grada Zagreba

Svrha okruglih stolova je predstaviti podatke o stanju u tematskim područjima "zapošljavanje" i "obrazovanje" koji će posluži kao temelj za daljnji razvoj projekata, evaluaciju prethodne te izradu buduće Strategije razvoja ljudskih potencijala Grada Zagreba. Oba okrugla stola će se održati 27. listopada 2016. u prostoru Impact Hub Zagreb (Vlaška ulica 70E).

Četvrti okrugli stol "Pregled analize stanja i provedba SWOT analize u području zapošljavanja na području Grada Zagreba"
Impact Hub Zagreb, Vlaška ulica 70E, dvorana "Stage room"

27. listopada 2016. (9:00 - 12:00 sati)

  • Na okruglom stolu bit će predstavljeni do sada prikupljeni podaci o stanju u tematskom području "zapošljavanje" na području Grada Zagreba. Program okruglog stola preuzmite OVDJE.

Peti okrugli stol "Pregled analize stanja i provedba SWOT analize u području obrazovanja na području Grada Zagreba"
Impact Hub Zagreb, Vlaška ulica 70E, dvorana "Stage room"

27. listopada 2016. (13:00 - 16:00 sati)

  • Na okruglom stolu bit će predstavljeni do sada prikupljeni podaci o stanju u tematskom području "obrazovanje" na području Grada Zagreba. Program okruglog stola preuzmite OVDJE.

Temeljem prezentiranih podataka provest će se SWOT analiza, tj. analiza snaga, slabosti, prilika i prijetnji u tematskom području "zapošljavanje" i tematskom području "obrazovanje" kako bi se identificirala područja za budući razvoj u spomenutim područjima.

Ovim okruglim stolovima kreće se u provedbu razvijenog modela analize kako bi se u konačnici temeljem tog iskustva uspostavio stalan pristup analizi tržišta rada Grada Zagreba uz sudjelovanje svih dionika.

PRIJAVA
Vaše sudjelovanje molimo potvrdite do srijede 26. listopada 2016. (s naznakom na kojem ćete okruglom stolu sudjelovati) na: luka.frlan@irtr.hr, ili 01/6388-207

* Okrugle stolove organizira Institut za razvoj tržišta rada, koji od prosinca 2014.  provodi projekt PIIP Forum u sklopu sheme bespovratnih sredstava Lokalne inicijative za zapošljavanje - faza 2. Projekt provodi u partnerstvu s ODRAZ-om, HZZ RU Zagreb i RAZA-om.

 
PIIPForum