30.06.20

Sudjelujte na tematskoj radionici razmjene iskustava LPZ-a Grada Zagreba i Partnerskog vijeća za tržište rada Šibensko-kninske županije

Pozivamo članove Partnerskog vijeća za tržište rada Šibensko-kninske županijei ostale zainteresirane na tematsku radionicu povezivanja i razmjene iskustava Lokalnog partnerstva za zapošljavanje (LPZ) Grada Zagreba i Partnerskog vijeća za tržište rada Šibensko-kninske županije. Radionica će se održati 9. srpnja 2020. s početkom u 13.00 sati u prostorijama Razvojne agencije Šibensko-kninske županije (Velimira Škorpika 6). Rok za prijavu je 6. srpnja.

Na radionici će tim iz Zagreba predstaviti projekt ZgAktiv za jačanje LPZ-a Grada Zagreba koji se financira iz Europskog socijalnog fonda te metodologiju 'PIIP foruma' za osmišljavanje partnerskih projekata.

U nastavku će biti predstavljen proces i metodologija evaluacije Strategije razvoja ljudskih potencijala Grada Zagreba (SRLJP), participativni proces planiranja SRLJP te proces provedbe analize tržišta rada.

Radionica će biti ujedno prilika za upoznavanje članova dva LPZ-a i njihovo povezivanje te zajedničko promišljanje o budućem razvoju LPZ-ova.

Radionicu organiziraju u suradnji projektni tim projekta ZgAktiv - znanjem i partnerstvom do posla (ODRAZ - održivi razvoj zajednice, Zagrebački inovacijski centar - ZICER, Institut za razvoj tržišta rada) te Razvojna agencija Šibensko-kninske županije i Partnersko vijeća za tržište rada Šibensko-kninske županije.

PRIJAVA
Molimo da sudjelovanje prijavite na sljedećoj poveznici do 6. srpnja 2020.

Program radionice

 
ZgAktiv