28.06.19

Sudjelujte na radionici razmjene ideja i pripreme projekata!

ODRAZ i Institut za razvoj tržišta rada pozivaju na radionicu razmjene ideja i pripreme projekata za provedbu Strategije razvoja ljudskih potencijala Grada Zagreba koju organiziraju okviru projekta ZgAktiv. Pridružite se, predložite svoje projektne ideje i razrađujete ih sa zainteresiranim sudionicima. Radionicu će voditi Antonio Matković iz Instituta za razvoj tržišta rada i Lidija Pavić-Rogošić iz ODRAZ-a.

Projekt ZgAktiv bavi se razvojem Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Grada Zagreba, provedbom Strategije razvoja ljudskih potencijala Grada Zagreba (SRLJP), njenom evaluacijom te izradom prijedloga nove Strategije, organizira se dvodnevna radionica za osmišljavanje projekata kako bi se bolje provodio SRLJP.

Radionica će započeti kratkom prezentacijom SRLJP-a i razgovorom s relevantnim dionicima (Grad Zagreb, HZZ-Regionalni ured Zagreb, ZICER). U nastavku ce biti predstavljeni relevantni natječaji za projekte, otvoreni i u najavi te će sudionici predstaviti svoje ideje, formirat će se projektni timovi prema interesu i razvijati projektne ideje.

Radi se o tzv. "PIIP forumu" koji predstavlja inovativni model za podršku razvoju kvalitetnih razvojnih projekata. Ovaj Forum stavlja naglasak na razvoj projekata iz podrucja razvoja ljudskih potencijala i lokalnog trzišta rada. PIIP je skraćenica od projekti-intervencija-implementacija-partnerstvo, dakle pristup koji omogućava lokalnim dionicima stručnu podršku za razvoj projekata financiranih iz EU fondova.

PODIJELITE I PRIJAVITE SVOJE PROJEKTNE IDEJE!
Molimo Vas da projektne ideje koje želite podijeliti s ostalim lokalnim dionicima te koje će kroz PIIP forum dobiti podršku za daljnji razvoj u projekte spremne za financiranje, u vrlo sažetom obliku (koji problem želite riješiti, cilj projekta, ciljne skupine, očekivani rezultati, osnovne aktivnosti), prijavite do  8. srpnja 2019. putem sljedeće poveznice:  PIIP Forum - prijava projekata

PRIJAVA SUDJELOVANJA NA FORUMU
Vaše sudjelovanje putem Google online obrasca  potvrdite NAJKASNIJE do 10. srpnja 2019. na sljedećoj poveznici: http://tinyurl.com/y38jh86s

Relevantni dokumenti:

Poziv

Program

 
ZgAktiv