25.03.11

Srijedom u tramvaju - Prezentacija „Željezničko stajalište Buzin“

Jedan od budućih projekata Hrvatskih željeznica je izgradnja željezničkog stajališta Buzin. Više o toj temi možete saznati u srijedu 30. ožujka. Pridružite nam se u CIVITAS ELAN Info punktu - ulaz je slobodan!

Vrijeme i mjesto događanja:
Srijeda 30. ožujka 2011., 14:00 (CIVITAS ELAN Info punkt, Savska 18)

Kako su u Hrvatskim željeznicama prepoznali potrebu izgradnje ovog stajališta upravo zbog povećanog broja putnika - korisnika željezničkog prometa, cilj je ujedno i poboljšati kvalitetu te organiziranost željezničkog prometa na željezničkim prugama koje od postaje  Zagreb - Glavni kolodvor kreću prema jugu u smjeru Siska i Karlovca.

Na predviđenoj lokaciji stajališta Buzin iskoristit će se već  postojeća cestovna infrastruktura, cestovni pješački prijelaz, autobusno stajalište, pješački kolnik kojim je omogućen pristup putnika pješaka od postojećeg autobusnog stajališta do predviđene lokacije stajališta.

O željezničkom stajalištu Buzin će u CIVITAS ELAN Info punktu (Savska 18, stari tramvaj ispred Tehničkog muzeja) ove srijede govoriti Silvana Tantegl iz HŽ-Infrastrukture d.o.o., a događanje će moderirati ODRAZ - Održivi razvoj zajednice.

Pridružite nam se - ulaz je slobodan!

*Budući je broj mjesta za sudionike ograničen, molimo vas da svoje sudjelovanje najavite na e-mail adresu: civitas@odraz.hr. 
ODRAZOVE vijesti