27.10.14

Radionica // Planovi održive mobilnosti – koncept i primjena u Sloveniji, Hrvatskoj i susjednim zemljama, 4.11.2014.

Mreža CIVINET Slovenija-Hrvatska poziva na radionicu "Planovi održive mobilnosti - koncept i primjena u Sloveniji, Hrvatskoj i susjednim zemljama" koja će se održati 4. studenog od 9:45 - 15:00 sati u prostoru ZgForuma (Gajeva 27) u Zagrebu. Cilj radionice je upoznati sudionike s primjerima dobre prakse na području koncepta i primjene planova održive mobilnosti te raspraviti o mogućnostima takvog načina planiranja mobilnosti u regiji.

Bit će prikazani primjeri iz različitih gradova Slovenije, Hrvatske, Austrije i Srbije. Nakon predstavljanja primjera dobre prakse iz pojedinog grada, sudionici će imati mogućnost postavljanja pitanja.

Molimo da najkasnije do 31. listopada 2014. prijavite svoje sudjelovanje Željki Pavlović na zeljka.pavlovic@zagreb.hr iz Grada Zagreba, Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada, koji je domaćin radionice. Također molimo da u cc stavite i vlado.babic@ljubljana.si te lidija@odraz.hr.

Nakon radionice će se održati i sastanak Upravnog odbora Mreže. Glavne teme sastanka: o domaćinu Skupštine Mreže u veljači 2015. te programski prioriteti 2015.-2016.

Program radionice

 
CIVINET