23.07.14

Pratite novosti iz područja prometne održivosti- prijavite se na CiViNET Info!

Što na polju održivog planiranja i upravljanja prometom rade hrvatski i slovenski članovi CIVINET-a i koje su to aktivnosti koje provodimo u okviru same mreže - sve to možete saznati ako se prijavite na naše kvartalno e-glasilo CIVINET Info.

Također, pratimo i prenosimo aktualne natječaje te novosti i najave zanimljivih događanja na polju urbanog prometa iz drugih europskih zemalja s jednog od glavnih europskih portala za urbanu mobilnost (http://www.eltis.org). Želite li s nama podijeliti zanimljive informacije iz vašeg okruženja ili se uključiti u mrežu CIVINET, javite nam se na civinet@odraz.hr.


O mreži CIVINET Slovenija-Hrvatska
Zajedno s Gradom Koprivnica i Udrugom gradova u RH s hrvatske strane te s Gradom Ljubljanom i REC-om Slovenija pokrenuli smo osnivanje Hrvatsko-Slovenske mreže CIVINET. Cilj mreže je prijenos znanja i dobre prakse te osmišljavanje zajedničkih projekata kojima će se financirati buduće aktivnosti prometne održivosti u gradovima. Koordinator mreže CIVINET Slovenija-Hrvatska je Grad Ljubljana, tajništvo u Sloveniji vodi REC, a u Hrvatskoj ODRAZ.

Mreže CIVINET financiraju se iz programa CIVITAS CAPITAL, a okupljaju gradove susjednih zemalja i druge dionike, koji se međusobno lakše sporazumijevaju.

PRIJAVA na CIVINET Info
Pošaljite poruku Prijava na CIVINET Info na e-mail adresu: civinet@odraz.hr.

 
ODRAZOVE vijesti