28.10.16

Poziv za sudjelovanje na 2. PIIP Forumu (2. ciklus) Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Grada Zagreba

Ovaj Forum, koji se provodi ispred Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Grada Zagreba, stavlja naglasak na razvoj projekata iz područja razvoja ljudskih potencijala i lokalnog tržišta rada. Drugi Forum održat će se 2. studenog 2016. od 9:00 - 15:00 sati u FORUM Zagreb Congress Centre, Radnička cesta 50 - Green Gold Centre (dvorana BUKY, 1. kat)

Svrha 2. PIIP Foruma je definiranje projektnih prijedloga uskladu sa zahtjevima natječaja, nastavno na projektne koncepte razvijene tijekom 1. PIIP Foruma.

Cilj Foruma je razviti konkretne i kvalitetne projektne prijedloge, uz besplatnu stručnu podršku usmjerenu članovima LPZ-a Grada Zagreba i ostalim lokalnim dionicima. Vi ste u redovnom kontaktu s građanima i korisnicima i najbolje možete prepoznati njihove potrebe. Od potrebe do raspisanog projekta je dug put - a naša je uloga da vam u tome budemo podrška.

Model PIIP Forum se provodi u sklopu istoimenog projekta kojeg od prosinca 2014. godine provodi Institut za razvoj tržišta rada u partnerstvu s udrugom ODRAZ - Održivi razvoj zajednice, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje - RU Zagreb i Razvojnom agencijom Zagreb u sklopu sheme bespovratnih sredstava Lokalne inicijative za zapošljavanje - faza 2 Europskog socijalnog fonda.

 

PRIJAVA
Vaše sudjelovanje molimo potvrdite do 1. studenog 2016. na: luka.frlan@irtr.hr, ili 01/6388-207

Poziv na sudjelovanje
Program

 
PIIPForum