09.07.20

Poziv na tematsku radionicu razmjene iskustava LPZ-a Grada Zagreba i LPZ-a Sisačko-moslavačke županije

Pozivamo članove LPZ-a Sisačko-moslavačke županije i ostale zainteresirane  na tematsku radionicu povezivanja i razmjene iskustava Lokalnog partnerstva za zapošljavanje (LPZ) Grada Zagreba i LPZ-a Sisačko-moslavačke županije. Radionica će se održati u četvrtak 16. srpnja 2020. s početkom u 13.30 sati u prostoru Razvojne agencije Sisačko-moslavačke županije SIMORA d.o.o. (Rimska 28, Sisak). Očekivano trajanje radionice je dva sata.

Na radionici će tim iz Zagreba koji provodi projekt ZgAktiv za jačanje LPZ-a Grada Zagreba, financiran iz Europskog socijalnog fonda, predstaviti metodologiju 'PIIP foruma' za osmišljavanje partnerskih projekata te proces proces i metodologiju evaluacije Strategije razvoja ljudskih potencijala Grada Zagreba (SRLJP), participativni proces planiranja SRLJP te proces provedbe analize tržišta rada.

Radionica će biti ujedno prilika za upoznavanje članova i njihovo povezivanje te zajedničko promišljanje o budućem razvoju LPZ-ova.

Radionicu organiziraju u suradnji tim projekta ZgAktiv - znanjem i partnerstvom do posla (ODRAZ - Održivi razvoj zajednice, Institut za razvoj tržišta rada i Zagrebački inovacijski centar - ZICER kao tehničko tajništvo LPZ-a Grada Zagreba) te Lokalno partnerstvo za zapošljavanje (LPZ) Sisačko-moslavačke županije.

PRIJAVA
Molimo da sudjelovanje prijavite na sljedećoj poveznici do 14. srpnja 2020.

Program rada

 

Veselimo se druženju i zajedničkom radu!

 
ZgAktiv