16.07.18

Poziv na okrugli stol "Zagrebački razgovori o zapošljavanju"

Pozivamo vas na okrugli stol Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Grada Zagreba "Zagrebački razgovori o zapošljavanju", koji će se održati 19. srpnja 2018. godine s početkom u 10:00 sati u Zagrebačkom inovacijskom centru (Avenija Dubrovnik 15, Zagrebački Velesajam, Paviljon 12, 1. kat). Pregled provedbe projekata za razvoj lokalnog tržišta rada i koordinacija unutar LPZ-a Grada Zagreba tema je ovog okruglog stola koji se se održava u sklopu projekta "ZgAktiv - znanjem i partnerstvom do posla. Rok za prijavu je 18. srpnja 2018.

Cilj okruglog stola je predstaviti projekte koji će biti u provedbi tijekom 2018. i 2019. godine, s ciljem boljeg upoznavanja svih članica i ostalih sudionika s tim projektima te uspostaviti mehanizam koordinacije kroz LPZ Grada Zagreba kako bi provedba tih projekata bila uspješna. U konačnici, cilj svih projekata treba biti doprinos provedbi Strategije razvoja ljudskih potencijala Grada Zagreba. Time bi se osigurala učinkovitost i sinergija među projektima i pozitivni učinci na tržište rada na području Grada Zagreba. Okrugli stol će voditi Antonio Matković iz Instituta za razvoj tržišta rada.

U 2018. započeto je s provedbom niza projekata financiranih iz fondova EU s ciljem razvoja lokalnog tržišta rada te značajan broj tih projekata provode ili su partneri članice LPZ-a Grada Zagreba. Dio projekata obuhvaća područje grada Zagreba, tj. nezaposlene, poslodavce i dionike na tom području.

Ovim putem Vas pozivamo na sudjelovanje u okruglom stolu te ukoliko provodite projekte u ovom tematskom području da aktivno sudjelujete i predstavite projekt. Svaki projekt bi imao 15 minuta za predstavljanje te bi prije provedbe okruglog stola usuglasili format predstavljanja Vašeg projekta.

Osnovne informacije bi trebale sadržavati sljedeće: naziv projekta te iz kojeg se programa financira; ciljevi i podciljevi; vremensko trajanje projekta; ciljna skupina; osnovne aktivnosti; kakvu vrstu suradnje tražite.

PRIJAVA
Vaše sudjelovanje molimo potvrdite do 18.07.2018. na: sandra.matijevic@raza.hr

Molimo da prilikom prijave navedete želite li predstaviti svoj projekt i tko je osoba za kontakt za dogovor o predstavljanju projekta.

* Projekt ZgAktiv - znanjem i partnerstvom do posla provodi Zagrebački inovacijski centar d.o.o. (ZICER) u partnerstvu s Institutom za razvoj tržišta rada, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje - regionalnim uredom Zagreb, udrugom ODRAZ - Održivi razvoj zajednice, Gradom Zagrebom, Obrtničkim učilištem, Pučkim otvorenim učilištem i Institutom za stručno usavršavanje mladih u sklopu sheme Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja. Okrugli stol je prva aktivnost koja se provodi u sklopu ovog projekta te je nastavak redovnih aktivnosti LPZ-a Grada Zagreba.

Poziv i program

 
ZgAktiv