15.09.20

Poziv na okrugli stol „Zagrebački razgovori o zapošljavanju“ LPZ Grada Zagreba

Pozivamo vas na okrugli stol Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Grada Zagreba "Zagrebački razgovori o zapošljavanju", koji će se održati u srijedu 23. rujna 2020. u prostorima Udruženja obrtnika Grada Zagreba. Rok za prijavu je 21. rujna.

Teme okruglog stola su:

  • Promjene na tržištu rada kojima svjedočimo i koje možemo očekivati - COVID i drugi čimbenici
  • Lokalne mjere na tržištu rada za odgovaranje na izazove COVID krize - što je potrebno poduzeti u kratkom i srednjoročnom periodu?

Okrugli stol će se održati u srijedu 23. rujna 2020. s početkom u 12:30 u prostorima Udruženja obrtnika Grada Zagreba, Trg Mažuranića 13, Zagreb.

Moderatori okruglog stola:

  • Antonio Matković, Institut za razvoj tržišta rada
  • Lidija Pavić-Rogošić, ODRAZ - Održivi razvoj zajednice

Snimka cijelog zaslona 15.9.2020. 142210.bmp

Prijava

Vaše sudjelovanje potvrdite do 21. rujna 2020. (ponedjeljak) do 16 sati na e-mail: anita.brajkovic@zicer.hr ili putem mobitela na 091/6458-846.

Projekt ZgAktiv - znanjem i partnerstvom do posla provodi Zagrebački inovacijski centar d.o.o. (ZICER) u partnerstvu s Institutom za razvoj tržišta rada, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje - regionalnim uredom Zagreb, udrugom ODRAZ - Održivi razvoj zajednice, Gradom Zagrebom, Obrtničkim učilištem, Pučkim otvorenim učilištem i Institutom za stručno usavršavanje mladih u sklopu sheme Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja.

Više o projektu pročitajte OVDJE.

 
ZgAktiv