14.07.20

PIIP Forum - Sudjelujte na online radionici razmjene ideja i pripreme projekata!

Najavljene su objave niza natječaja iz Europskog socijalnog fonda te je trenutno otvoren natječaj "Pronađi me!" - provedba aktivnosti dosega i obrazovanja neaktivnih mladih osoba u NEET statusu. Stoga vas pozivamo na PIIP Forum - radionice razmjene ideja i pripreme projekata za provedbu Strategije razvoja ljudskih potencijala Grada Zagreba u okviru Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Grada Zagreba i projekta ZgAktiv.

Pridružite se, predložite svoje projektne ideje i razrađujete ih sa zainteresiranim sudionicima. Radionicu će voditi Antonio Matković iz Instituta za razvoj tržišta rada i Lidija Pavić-Rogošić iz ODRAZ-a.

Radionica će se održati 21. i 22. srpnja 2020. na online platformi ZOOM od 10.00 do 13.00 sati.

Radionica će započeti kratkom prezentacijom otvorenog natječaja  "Pronađi me!" - provedba aktivnosti dosega i obrazovanja neaktivnih mladih osoba u NEET statusu i ostalih najavljenih natječaja te će sudionici predstaviti svoje ideje, formirat će se projektni timovi prema interesu i razvijati elementi projekata - što bi u konačnici rezultiralo partnerstvom i prijavom projekata na natječaj(e).

PIIP forum predstavlja inovativni model za podršku razvoja projekata iz područja razvoja ljudskih potencijala i lokalnog tržišta rada. PIIP je skraćenica od projekti-intervencija-implementacija-partnerstvo - pristup koji omogućava lokalnim dionicima podršku za razvoj projekata financiranih iz fondova EU-a.

Pozivamo vas da aktivno sudjelujete i prijavite svoje projektne ideje.

PODIJELITE I PRIJAVITE SVOJE PROJEKTNE IDEJE!

Molimo Vas da projektne ideje koje želite podijeliti s ostalim lokalnim dionicima te koje će kroz PIIP forum dobiti podršku za daljnji razvoj, u vrlo sažetom obliku (koji problem želite riješiti, cilj projekta, ciljne skupine, očekivani rezultati, osnovne aktivnosti), prijavite do  17. srpnja 2020. putem sljedeće poveznice:  PIIP Forum - prijava projekata


PRIJAVA SUDJELOVANJA NA FORUMU

Vaše sudjelovanje putem Google online obrasca  potvrdite NAJKASNIJE do petka 17. srpnja 2020. na sljedećoj poveznici: https://bit.ly/3fh1hOJ

Prijavljeni sudionici dobit će putem e-maila poveznicu za spajanje na PIIP forum.

Projekt ZgAktiv bavi se razvojem Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Grada Zagreba, provedbom Strategije razvoja ljudskih potencijala Grada Zagreba (SRLJP), njenom evaluacijom te izradom prijedloga nove Strategije.

Relevantni dokumenti:


Detaljan program rada

 
ZgAktiv