19.02.20

Održana druga radionica evaluacije Strategije razvoja ljudskih potencijala Grada Zagreba

U organizaciji Lokalnog partnerstva za zapošljavanje (LPZ) Grada Zagreba, u Zagrebu je 18. veljače održana druga radionica evaluacije Strategije razvoja ljudskih potencijala Grada Zagreba. Stručnu podršku u pripremi i provedbi evaluacije SRLJP-a pružaju Institut za razvoj tržišta rada i ODRAZ-Održivi razvoj zajednice.

Cilj ove radionice je bio detaljnije definirati metodu prikupljanja podataka, definirati izvore i uvidjeti koji su resursi potrebni za prikupljanje podataka, a dobivene informacije tijekom evaluacije će se koristiti za procjenu uspješnosti SRLJP. Osim navedenog, bilo je potrebno odrediti tko će od sudionika obrađivati koje informacije i kako biti efikasniji u inicijalnom kontaktu.

SRLJP Grada Zagreba 2017. - 2020. predstavlja strateško usmjerenje prema ostvarenju vizije grada Zagreba kao središta gospodarskih i poduzetničkih aktivnosti, s visokom zapošljivošću radne snage koja odgovara potrebama dinamičnog tržišta rada i slijedi načela održivog razvoja.

Tekst Strategije možete pronaći na sljedećoj poveznici: Strategija razvoja ljudskih potencijala GZG.

slika2

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Evaluacija se provodila u sklopu projekta "ZgAktiv - znanjem i partnerstvom do posla".
Cilj projekta #ZgAktiv je povećanje zapošljivosti najranjivijih skupina na tržištu rada na području grada Zagreba provođenjem mjera Strategije razvoja ljudskih potencijala Grada Zagreba (SRLJP) te unaprjeđenja funkcioniranja LPZ-a Grada Zagreba.

*Više o projektu pogledajte ovdje:  http://www.odraz.hr/hr/projekti/svi-projekti/zgaktiv-znanjem-i-partnerstvom-do-posla

 
ZgAktiv