01.02.16

Održan drugi sastanak partnera projekta "Dijalog o mobilnosti u Zagrebu"

Tijekom sastanka projektnog tima održanog 27. siječnja 2016. u prostoru ODRAZ-a raspravljeno je dosad učinjeno te su dogovorene daljnje aktivnosti vezane uz provedbu projekta Dijalog o mobilnosti u Zagrebu.

Cilj projekta je uspostava transparentnog okvira i učinkovite prakse dijaloga građana, udruga i Grada Zagreba o prometu i rješenjima za bolju mobilnost. Nositelj projekta je ODRAZ, a provodimo ga u partnerstvu s Udrugom Sindikat biciklista i Gradom Zagrebom.

Na sastanku su prisustvovali Lidija Pavić-Rogošić , Višnja Jelić Műck, Ksenija Vidović Vorberger (ODRAZ), Jelena Šimunović, Marko Stančec, Goran Lampelj (Sindikat biciklista) i Ivan Zajec (Grad Zagreb).Na sastanku je potvrđeno da su za ovaj projekt ispred Grada Zagreba za stručni dio projekta zaduženi Marijan Ključarić i Tihomir Barišić (članovi gradskog Sektora za promet), dok je za operativni dio projekta zadužen Ivan Zajec.

Na sastanku je usuglašeno kako će se susreti s građanima održati u slijedećim gradskim četvrtima: Novi Zagreb - istok, Trešnjevka jug, Peščenica, Donji grad, Črnomerec. Predstavnike tih gradskih četvrti kontaktirati će predstavnici ODRAZ-a i Sindikata biciklista.

Ksenija Vidović Vorberger iz ODRAZ-a predstavila je partnerima nekoliko prijedloga logotipa projekta te je odabran prijedlog kojeg je još potrebno razraditi do konačnog rješenja. ODRAZ će na osnovu finalnog logotipa izraditi vizualni identitet projekta, projektni letak i roll-up banner.

 
mobilnostZG