18.06.20

Evaluacija Strategije razvoja ljudskih potencijala Grada Zagreba - četvrta radionica

Pozivamo članove Lokalnog partnerstva za zapošljavanje (LPZ) Grada Zagreba i ostale zainteresirane dionike na četvrtu radionicu u procesu evaluacije Strategije razvoja ljudskih potencijala Grada Zagreba (SRLJP 2017.-2020.) koja se nadovezuje tematski na treću radionicu. Radionica će se održati u četvrtak 25. lipnja 2020. od 11.30 do 13 sati u prostoru ZgForuma (Gajeva 27). Rok za prijavu: 23. lipnja 2020.

LPZ-a Grada Zagreba provodi evaluaciju SRLJP-a u sklopu projekta "ZgAktiv - znanjem i partnerstvom do posla". Stručnu podršku u pripremi i provedbi evaluacije SRLJP-a pružaju Institut za razvoj tržišta rada i ODRAZ-Održivi razvoj zajednice.

Tijekom prve radionice su identificirane informacije o podacima koje je potrebno prikupiti za potrebe vrednovanja SRLJP, dogovoren je proces prikupljanja, izvori i odgovornosti za prikupljanje.Tijekom druge radionice dogovorili smo operativni proces prikupljanja podataka. Tijekom treće radionice smo se bavili s dvije teme: osvrt na prikupljanje podataka i upitnike za relevantne dionike te smo započeli razgovor o analizi tržišta rada.

Na ovoj radionici ćemo nastaviti razmatrati temu analiza tržišta rada (metodologija i izvori podataka te plan aktivnosti za provedbu analize tržišta rada, koja će, uz SWOT analize, služiti kao podloga za novu SRLJP).

Vaše sudjelovanje nam je iznimno važno kako bi se ovaj proces mogao kvalitetno pripremiti. SRLJP Grada Zagreba 2017. - 2020. predstavlja strateško usmjerenje prema ostvarenju vizije grada Zagreba kao središta gospodarskih i poduzetničkih aktivnosti, s visokom zapošljivošću radne snage koja odgovara potrebama dinamičnog tržišta rada i slijedi načela održivog razvoja. Tekst Strategije možete naći na sljedećoj poveznici Strategija razvoja ljudskih potencijala GZ.

Nalazi evaluacije koristit će se tijekom izrade prijedloga nove Strategije razvoja ljudskih potencijala Grada Zagreba za razdoblje nakon 2020.

PROGRAM RADIONICE

  • 11.00 - 11.30 Kava dobrodošlice
  • 11.30 - 11.45 Osvrt na dosadašnji tijek evaluacije
  • 11.45 - 12.45 Analiza tržišta rada - metodologija i izvori podataka te plan aktivnosti za provedbu analize tržišta rada, koja će, uz SWOT analize, služiti kao podloga za novu SRLJP
  • 12.45 - 13.00 Rezime radionice i definiranje daljnjih koraka
  • 13.00 Ručak, Restoran Fotić

PRIJAVA

Molimo da sudjelovanje prijavite na sljedećoj poveznici do 23. lipnja 2020.

Poziv i program

Cilj projekta #ZgAktiv je povećanje zapošljivosti najranjivijih skupina na tržištu rada na području grada Zagreba provođenjem mjera Strategije razvoja ljudskih potencijala Grada Zagreba (SRLJP) te unaprjeđenja funkcioniranja LPZ-a Grada Zagreba.

* Više o projektu pogledajte ovdje: /hr/projekti/svi-projekti/zgaktiv-znanjem-i-partnerstvom-do-posla

 
ZgAktiv