02.05.18

Dan otvorenih vrata ODRAZ-a 2018.

U sklopu manifestacije "Dani otvorenih vrata udruga" otvorit ćemo svoja vrata u četvrtak 24. svibnja 2018. od 14:00 do 16:00 sati. Pridružite nam se u našem radnom prostoru i poslušajte o načelima i dionicima održivog razvoja i njihovim ulogama u postizanju održivijih lokalnih zajednica i društva. Razgovarajmo o Globalnim ciljevima održivog razvoja i njihovom utjecaju na lokalni razvoj.

Nakon kratkog animiranog filma koji će opisati što je održivi razvoj i kako ga definirati, održat ćemo predavanje o Globalnim ciljevima održivog razvoja (GCOR) i porazgovarati o mogućnostima i izazovima održivog razvoja u Hrvatskoj.

Globalni ciljevi su univerzalni i primjenjivi u svim zemljama i zajednicama. U njihovoj provedbi treba uzeti u obzir specifične prilike, uvjete i mogućnosti na različitim dijelovima planeta. Treba prepoznati prioritetna područja djelovanja i sagledati vlastite mogućnosti pružanja doprinosa održivom razvoju diljem planeta. Na taj način postajemo dijelom globalnog partnerstva koje je ključno za realizaciju ciljeva.

Svi posjetitelji dobit će na poklon ODRAZ-ovu brošuru o Globalnim ciljevima održivog razvoja koja je dostupna OVDJE.

Vidimo se u ODRAZ-u!

Kada i gdje?

24. svibnja 2017. od 14:00 do 16:00 sati

Lj. Posavskog 2/4, Zagreb

Svoj dolazak potvrdite OVDJE.

> Upute: odaberite našu udrugu > Detalji događanja > ˝Dolazim na događanje!˝

 
Dani otvorenih vrata udruga