19.05.11

CIVITAS ELAN sudjeluje u obilježavanju Studentskog dana sporta

U Hrvatskoj će se, pod motom "Gibamo pametne glave!!", obilježavanje Studentskog dana sporta 27. svibnja 2011. održati u tri grada: Osijeku, Splitu te Zagrebu. Glavni trgovi ovih gradova će nakratko postati sportske arene, a cilj manifestacije je promocija sporta među studentima. Ove će se godine obilježavanju trećeg po redu Studentskog dana sporta u Zagrebu pridružiti i CIVITAS ELAN i njegovi predstavnici.

Na informativnom štandu CIVITAS ELAN-a, koji će biti smješteni na Sveučilišnom kampusu Borongaj na početku događanja, a kasnije i na Trgu bana Jelačića, će zainteresirani moći saznati nešto više o aktivnostima i rezultatima projekta.

Isto tako, od 13 sati će se održati i Biciklijada. Biciklisti koji će sudjelovati na Biciklijadi će imati zadanu rutu koja će ih preko koridora projekta, Savske ulice, dovesti do Trga bana Jelačića, gdje će se program Studentskog dana sporta i nastaviti. (detaljniji program događanja možete pronaći ovdje: Hrvatski sveučilišni športski savez)

Ovogodišnji Studentski dan sporta u Zagrebu zajednički organiziraju Sveučilište u Zagrebu i Hrvatski sveučilišni športski savez u suradnji sa Zagrebačkim sveučilišnim športskim savezom i biciklističkim klubom BK Promet.

Vrijeme održavanja Studentskog dana sporta:
27. svibnja 2011., početak u 13:00

Za sudjelovanje na Biciklijadi se potrebno prijaviti na: sportskidan@studentskisport.com ili  099/ 444- 6563 ili na startu na dan Biciklijade do 13.00h 
ODRAZOVE vijesti