19.04.19

Besplatne motivacijsko-edukacijske radionice za nezaposlene žene s područja Zaprešića

Odlična je ovo prilika za nezaposlene žene s područja Zaprešića i općina Brdovec, Dubravica, Luka, Marija Gorica i Pušća da sudjeluju na besplatnom edukativnom programu osnaživanja, motiviranja i aktiviranja žena za organiziranje lokalne zajednice i zapošljavanje. Prijavite se do 30. travnja za sudjelovanje i naučite kako uskladiti karijeru s vlastitim potrebama i potrebama tržišta rada, primjenjivati sedam načela uspješnog vodstva, uspješno planirati i donositi odluke, planirati održivi lokalni razvoj i dobru ideju pretvoriti u uspješan projekt.

Radionice se održavaju u sklopu projekta Job College SAVA koji doprinosi rješavanju problema nezaposlenosti mladih osoba, žena i dugotrajno nezaposlenih osoba na području LAG-a SAVA. ODRAZ je zadužen za provedbu edukativnog programa osnaživanja, motiviranja i aktiviranja žena za organiziranje lokalne zajednice i zapošljavanje.

Želite pozitivno i proaktivno djelovati na razvoj svoje karijere? Vidite potencijal za razvoj u vašoj lokalnoj zajednici te razmišljate o prijavi projekata na natječaje? Trebate teorijsku i praktičnu podršku kako bi krenuli u ostvarivanje svojih ciljeva? Želite čuti i naučiti kako se drugi nose sa stresom, rasporedima i obvezama? Ako vas zanimaju odgovori na barem neka od navedenih pitanja, onda su ove radionice upravo za vas!

Prijavite se za sudjelovanje i naučite kako:

 • uskladiti karijeru s vlastitim potrebama i potrebama tržišta rada
 • primjenjivati sedam načela uspješnog vodstva
 • uspješno planirati i donositi odluke
 • planirati održivi lokalni razvoj
 • dobru ideju pretvoriti u uspješan projekt

Osigurajte svoje mjesto na vrijeme! Prijavite se putem online prijavnice do 30. travnja na sljedećoj poveznici:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScu0qHN5RhRWFOIwKFbMwqCycA7Jd9YeZVe2mYInvus-3B1PA/viewform

Datumi i teme radionica:

 • Psihologija uspjeha // 8.05.2019.
 • Vođenje vlastitog razvoja karijere // 9.05.2019.
 • Osobno vodstvo // 14.05.2019.
 • Postavljanje ciljeva // 15.05.2019.
 • Donošenje odluka // 16.05.2019.
 • Organiziranje zajednice // 6.06.2019.
 • Od ideje do projekta // 7.06.2019

* Za detaljnije informacije pošaljite upit na eduka@eduka.hr  ili nazovite 01/6535-922, 098/680-138

Program rada pogledajte OVDJE.

Plakat

 

 

- - - - - - - - - - - - - -

Nakon sudjelovanja na motivacijsko-edukacijskim radionicama, sudionice imaju mogućnost uključiti se u programe obrazovanja za tražena zanimanja na tržištu rada (ECDL operater, knjigovođa, dadilja, radnik u otpremi robe (m/ž)) te razviti znanja i vještine potrebne za aktivno traženje zaposlenja kroz Klubove za zapošljavanje.

JobCollege SAVA projekt je udruge Eduka - centar lokalnog razvoja koji provodi  u partnerstvu s Institutom za razvoj tržišta rada, LAG-om SAVA, udrugom ODRAZ te Gradom Jastrebarsko i Gradom Zaprešićem. Projekt se provodi na području LAG-a Sava, koji osim gradova Jastrebarsko i Zaprešić uključuje i gradove Samobor i Sveta Nedjelja te općine Brdovec, Dubravica, Klinča Sela, Luka, Marija Gorica, Pušća i Stupnik. Ukupna vrijednost projekta je 1.025.125,72 HRK,  od čega je 999.451,73 HRK sufinacirano sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

* Više o projektu možete pronaći OVDJE.

 
JobCollege SAVA