29.11.16

4. međunarodni simpozij o upravljanju okolišem

ODRAZ- Održivi razvoj zajednice kao suorganizator simpozija, poziva na 4. međunarodni simpozij o upravljanju okolišem. Simpozij SEM2016 bit će održan od 7. do 9. prosinca 2016. na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu. Simpozij pokriva različite teme iz rastućeg područja zaštite i upravljanja okolišem s naglaskom na kružnu ekonomiju.

Ceremonija otvaranja održat će se u srijedu, 7. prosinca 2016. u 9:00 sati na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, Marulićev trg 19, Zagreb, u dvorani A.

Nositelj organizacije SEM2016 je Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije u suradnji sa Sveučilištem u Patrasu (GR), Sveučilištem u Novoj Gorici (SI), Sveučilištem u Tuzli (BA), Kemijsko tehnološkim fakultetom u Splitu, Veleučilištem u Karlovcu i ODRAZ-Održivim razvojem zajednice.

Očekuje se odaziv od preko 200 sudionika iz Hrvatske i drugih zemalja, iz područja inženjerstva okoliša i upravljanja okolišem, sa sveučilišta, ali također i iz gospodarstva te vladinih i nevladinih organizacija koji će sudjelovati kao plenarni predavači ili izlagači kroz usmena i posterska priopćenja.

* Detalje i program simpozija možete naći na sljedećoj poveznici: http://www.sem-eco.com.hr/

 
simpozij