04.12.17

Otvorene prijave za šestu generaciju polaznika Škola poduzetnosti

Forum za slobodu odgoja raspisao je poziv za sudjelovanje u programu Škola poduzetnosti za mlade, nezaposlene stručnjake te studente koji dolaze s područja Grada Zagreba. Program je besplatan za sudjelovanje, a održat će se od 18. do 21. prosinca 2017. Rok za prijavu je 13. prosinca.

Želiš naučiti kako napisati projekt? Kako izgleda proces intervjua za posao? Želiš poboljšati svoj javni nastup? Zanima te kako pretvoriti svoju ideju u djelo? Trenutno si nezaposlen/a ili studiraš? Dolaziš iz Grada Zagreba? Onda je ova edukacija za tebe! Budi dio šeste generacije Škole poduzetnosti!

Škola poduzetnosti četverodnevni je program, kojim se žele osnažiti i educirati nezaposleni mladi u području poduzetnosti, ali i omogućiti im stjecanje dodatnih vještina koje će moći aktivno upotrebljavati u svom kako profesionalnom, tako i privatnom životu te naučena znanja i vještine prenositi i svojim vršnjacima.

Tijekom programa, 10 mladih osoba (od 18 do 30 godina) s područja Grada Zagreba proći će interaktivan trening kroz koji će steći nova znanja i vještine vezane uz tržište rada, samozapošljavanja, razvijanja vlastitih ideja te aktivizma. Nakon završetka treninga, polaznici će imati mogućnost razvoja vlastitog projekta, uz potporu stručnjaka iz Foruma. Edukacijski program održat će se od 18. do 21. prosinca 2017. godine u Zagrebu. Sudionicima su osigurani troškovi ručkova, pauza za kavu, trenera te prostora.

Prijave su otvorene do 13. prosinca 2017. godine. Više informacija o samom treningu, načinu prijave te selekcijskom postupku potražite na stranicama škole.

 
edukacija