10.01.19

Glasam za Europu - poziv na radionicu za razradu projektnih ideja u sklopu programa Europa za građane 2014.-2020.

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske organizira radionicu za razradu projektnih ideja u sklopu programa Europa za građane 2014-2020, koje će se održati u utorak, 22. siječnja 2019. godine, u Kući Europe, Ulica Augusta Cesarca 4, s početkom u 10:00 sati.

Svrha radionice je da se sudionike/ice upozna s prioritetima programa za 2019. godinu te im se pruži savjetodavna potpora u razradi projektnih ideja, s ciljem što kvalitetnije pripreme projektnih prijedloga na predstojeće natječaje, s naglaskom na 1. veljače i 1. ožujka 2019. godine.

Program radionice možete preuzeti OVDJE.

PRIJAVA
Prijave je moguće izvršiti isključivo putem prijavnice, najkasnije do petka, 18. siječnja 2019., do 12h.

Važno!
Uvjet za sudjelovanje na radionici je da nacrt Vaše projektne ideje u formi ispunjenog e-obrasca ili, ukoliko ga još niste ispunili, u formi word/pdf dokumenta sa sljedećim stavkama: naziv prijavitelja, naziv partnera i zemalja iz kojih dolaze, period trajanja projekta, odabrana mjera, odabrani prioriteti, ciljevi projekta, kratki opis aktivnosti s pojedinačno nabrojanim aktivnostima (vrijeme i mjesto održavanja svake), pošaljete e-mailom na europazagradane@udruge.vlada.hr , nakon popunjavanja prijavnice za radionicu.

Na radionicu se mogu prijaviti maksimalno 2 osobe iz iste organizacije. Troškove prijevoza i eventualnog smještaja snose sudionici, dok Ured za udruge Vlade RH osigurava materijale i osvježenja tijekom radionice. Kontakt za dodatne informacije: europazagradane@udruge.vlada.hr, tel 01/45 99 810.

Izvor: udruge.gov.hr

 
radionica